APA TUNGGU LAGIII??? BERUBAH.....BERUBAH....BERUBAH....

Sampai bila lagi kita nak beri alasan-alasan yang xdapat memberi kita PULANGAN pun..Jadi anda patut berubah, kerana yang pastinya untuk makanan, pakaian, perkakas rumah dan pendidikan semestinya akan jatuh dalam akaun perbelanjaan tapi mulakanlah langkah anda untuk mendapatkan kembali apa yang anda belanjakan.
Jangan cakap takde duit, rakan2...simpanan tu bukan duit ke rakan2? kalo kata xde duit, Allah buat kan xde duit betul2 lagi masak kita..so rakan2 sekalian, secara realitinya duit simpanan yang anda ada tentu2la dapat hasil hanya selepas setahun, cukup tahun update buku simpanan, mesti ada yg mengeluh.."banyaknye aku simpan, pulangan sikit je" haaa....sini kita ada cara nak bagi pulangan BANYAKKKKKK sebelum cukup setahun~

Monday, May 16, 2011

Majlis Pelancaran Optiberry dan Majlis Penghargaan Pelajar2 Cemerlang


Hebat..ternyata hebat....dan byk lagi kata2 smgat yg dtg dr kumpulan2 yang bersemangat...mana tidaknya...kami di satu kan di bawah satu bumbung atas nama 1 Kenshido 1 Malaysia..Hari Perpaduan Kenshido.
Alhamdulillah telah selasai lagi satu majlis yang gilang gemilang pada bulan Mei ini yg mana kami di satukan oleh syarikat pada malam tadi...seronok tidak tehingga sampai habis urat tekak ni menjerit2 kerana ke OBSES an ku ini..
Mesti ramai yg tertanya apa yg di obseskan, k sy share pd kwn2..syarikat yg aku sertai dgn tekad dan usaha menjalankan perniagaan ini sepenuh masa telah melaksanakan majlis penghargaan pelajar2 cemerlang dan pelancaran produk terbaru syarikat iaitu produk kesihatan optibery yg merangkumi pelbagai khasiat berry dalam produk kesihatan ini.
Yang paling menariknya, kami menyorak kegembiraan atas kejayaan yg luar biasa HEBATTTTTTT..kerana kami merayakan kejayaan mereka2 yg mencapai pendapatan sehingga 50 ribu sampai 600,000 sebulan..xterbayang ke kalian betapa hebatnya..mana ada syarikat yg menawarkan pulangan yg sgt besar untuk menjalankan satu2 peniagaan dalam masa yg singkat..
Ternyata rakan2, syarikat yg dinaungi oleh produk keperluan ternyata mampu menawarkan pulangan yg besar tanpa ada sesiapa yg dapat tandingi kehebatan syarikat kami ini...

Insyallah Together We Succeed...dan di sini aku ingin berkongsi dengan kalian...aku amat bersyukur di berikan ruang rezeki yg begitu luas...dan telah di jumpakan dgn seorg makhluk Allah yg diciptakan untuk mengubah minda dan fikiran orang2 melayu daripada pemikiran tidak boleh kepada BOLEH!!!!
HEbattTTTTT....en Aziz Abdul Samad!!!!

4 comments:

 1. NURSES GOING TO JAIl...ANNE COGHLAN # 1!

  ReplyDelete
 2. GILLES & BOURKE & ALL THE TURK!

  ReplyDelete
 3. GAYLE MANCHIN GETTING BURIED BY BILL CLINTON LOGS!

  ReplyDelete
 4. EARL JONES READS IRONICUS MAXIMUS.

  ReplyDelete